PhisioOne ofron profesionalizem.
Kinezioterapi
Fizioterapi sportive per te gjithe sportister

Ballina

Mirë se vini në web faqen zyrtare të Ordinances për Terapi Fizikale PhysioOne

PhysioOne ju ofron shërbime cilësore në lëminë e fizioterapisë, nga Bsc. Adnan Kryeziu fizioterapeut dhe Bsc. Dëshire Kryeziu, fizioterapeute.